Morsdag

Dagen börja ute i solen, idag kunde man ju värkligen inte vara innomhus så underbart väder. Dagen har förövrigt spenderats hos mormor och morfar en bra stund där det bjöds på smörgåstårta och fika jätte mysigt. Efter det åkte jag och köpte en sallad och tog med den till becca vi satt ute på gräsmattan en bra stund och bara snacka så underbart skönt väder det har varit idag och även igår. Här kommer en bild från gårdgens partaj på mig och Becca.


Shoppingsugen!




Blev så sugen på att shoppa lite så åkte till skövde och köpte detta. Sommarkläder är alltid så roligt och köpa man blir aldrig nöjd man vill bara ha mer och mer :)

Fredag



Ser ni igelkotten?
Så söt gick i vår trädgård.
Nu är jag hemma från jobbet har vorit clown idag och delat ut glass det var upskattat hos barn och även ixna och gamla. Funderar på att sätta på en film och lägga mig i sängen du vore skönt efter en lång dag.

!!



Nu har det blivit dax att ta sig till skolan för den troligen den sista ansträngande dagen av min gymnasietid.

Sista



Idag gäller det, sista provet och sista inlämningen som jag gör på gymnasiet det känns rätt sjukt. Har lång sovmorgon idag så jag tänkte plugga lite prov nu på morgonen men är riktigt trött och vill vara ute i det fina vädret nu när jag kan jobbar ju till kvart över 9 idag. Men nu ska jag göra mig en god frukost sen ska jag sätta mig med provboken en stund.

Tipps :)




Kom nyss hem från jobbet och var sugen på nått gott därför provade jag jordgubbar doppade i nutella. Och jag måste säga att det var jätte gott det måste man värklige prova det är mycket bättre än med choklad. mums

Brunast blir man om man rör sig:)






Nu har jag varit duktig och klippt gräset och vattnat.
Som sakt brunast blir man om man rör sig eller man får jämnast bränna iallafall :)

Måndag!




Solen skiner och vädret är jätte mysigt ute idag. 
Blev dåligt med bloggandet igår men de kan ha att göra med att jag jobba mellan 11 och 3 och direkt efter det åkte jag hem till syrran för att hjälpa henne med Barnkalas :) altid lika mysigt att se alla glada barn leka och inte vara tysta en sekund. När alla barn hade gått hem runt halv 6 åkte jag hem för att göra en religionsuppgift klar. Sen va jag så trött så jag slocknade nästan direkt föruton att mamma tringa med mig ut på en promenad med men den blev inte så lång.
Nog om igår solen skiner ju ute och hur glad är man inte för de, jag som suttit instängd i skolan hela dan tänkte sätta mig ute i solen lite nu. 

Ha en under sol dag :) 

Hipp Hipp Hura Kevin Fyller 6år Idag!



Dagen börja med en sväng på stan för att leta pressent i sista minuten tillslut blev det en bad späckhuggare och två racket med en boll. Sedan åkte jag hem för att laga ordning nån snabb mat för att sedan cykla och hjälpa syrran med W. vi givk ner till oxen och köpte bröd och sedan började kalaset. K hade önskat sig en pankaktstårta så det böjds på både de och två olika tårtor till. nu ska jag gå in i duschen och göra mig iordning sen får vi se vad kvällen har att bjuda på det är ju 20 dagar kvar till studenten idag och det måste ju självklart firas.

jobb

Nu är det dax att åka till jobbet men först en snabb lunch.  Kyckling med rödcurry, basmatiris, vattenkastanjer och grönsaker faktiskt väldigt gott. Nu är det tid för mig att åka jobbar till kvart över 9. Skriver igen senare.

Någon gång måste man ta tag i saken!





Jag bara skjuter på att börja läsa i denna otroligt långa och tråkiga bok. Men nån gång måste man ju faktiskt börja om man nu vill ha ett körkort nån gång. Så jag tänkte faktiskt sätta mig en stund nu medans jag väntar på att syrran ska komma. Vi får väl se hur det går.

Tights mysteriet!





Jag köper tights efter tights men alla försvinner jag vet inte hur många par jag har köpt å ändå hittar jag inte ett enda par utan måste köpa nya stup i kvarten.
Jag kan inte förstå vart dom tar vägen, visst jag kanske inte är världens mest ordningsamma person men så många par kan ju inte försvinna bara så där. Mystiskt enligt mig.

Middag



Laga egen pyttipanna med bacon potatis och kyckling till mamma och pappa som nyss kom hem från att ha tittat på viken runt (en cykel tävling) och till mig själv såklart som börjar jobba snart.

Saker att göra idag!

Dessa saker har jag på min lista att göra idag och förhoppningsvis hinna med alla inte så svårt och hinna med den sista punkten eftersom den är den roligaste men måste försöka hinna alla andra med.


  • Städa
  • Plugga
  • Jobba
  • Ta en promenad
  • Prata om studentdagen.
  • Titta på nån av mina favo serier

Hemma igen



Hemma igen från ett besök hemma hos syrran. Vi kollade på tv och myste med chips och ostbågar inte illa de. Sen läste jag en saga för min stora systerson så söt han är, stor kille snart 6 år. Måste komma på nån pressent att ge honnom för på lördag fyller han år. 

...



Va sommrigt det känns när mamma kommer hem med jordgubbar.

Känner lite ångest för att jag glömde mina körtider idag. Men jag känner inte att jag har så stort behov av ett körkort just nu heller de är ju inte så att ja bor på landet och måste cykla flera kilometer för att komma till skolan/stan och heller inte till jobbet.  Självklart vore de ju skönt att ha ett körkort i plånboken men känns som det får vänta ett tag.
Måste först och främst ta itu med teorin.

Otrevin menthol





Otrevin menthol ett självklart val när jag är sjuk.
Hjälper värkligen mot snuvan.

Min dvd dosa är trasig så nu kan jag inte se på mina serier i mitt rum dystert.

Mys framför tv:en




Fruktsallad och gossip girl kan inte bli bättre när man är sjuk.

Färskpressad Juice




Bra kick vid förkylning extra c-vitaminer skadar ju aldrig och smaken av färkpressat är ju ingen men säger nej till.

Tipps!




Tipps till dig som vill slippa få bruna tänder av kaffe eller frätskador på tänderna av coca cola drick med sugrör.
Det kanske inte låter så gott och dricka kaffe med sugrör men det funkr faktikt men behöver ju inte ha sugrör varje gång men nån gång ibland kan ju inte skada. :)

Regn och rusk




Inge vidare rolig bild men den visar värkligenheten utomhus just nu.
Men vilken tur jag har att jag inte behöver gå ut.
Tanken är att jag ska gå och lägga mig i soffan och titta på Gossip girl så mysigt och höra regnet piska mot fönstret.
Ingen skola idag förkylningen är värre och troligen feber.

Förkyld




Glass och en kopp te är precis vad jag behöver just nu är förkyld och har ont i huvud+hals inge kul alls att försöka orka med allt skolarbete när man inte känner sig riktigt kry hoppas detta mellanmål ger mig en liten ork kick iallafall.
Ett ipps vid förkylning är att ta en kopp te med antingen honung eller en halstablett funkar jätte bra om man har ont i halse och man känner sig någorlunda uppiggad.

Dagens inköp




Var inne i  stan en sväng och hitta denna söta och mysiga kjol från Only synd att denna dag har vart så grå och trist annars hade jag mer än gärna använt kjolen men det får nog bli något varmare först. Men som der gamla ordspråket säger efter regn kommer solsken och det stämmer ju faktiskt.

Fika paus i plugget



När man pluggar blir de många fikapauser för att orka nu blir de kaffe med min favorit choklad och viennetta glass sen blir de fortsatt plugg en liten stund men jag har idé torka vad jag ska skriva nu.

Godmorgon




Idag borde det igentligen vara plugg för min del men känner att jag värkligen inte kan sitte här inne vid datorn och skriva en massa natur när solen är där ute och bara väntar på en. men lite pluggande måste det väl bli lite senare eftersom ett stort naturarbeta ska lämnas in på onsdag. Men nu tänker jag inte sitta här inne längre och fördriva tiden ska gå ut i solen och hjälpa mamma.
Men först blir de fika ute på altanen men kaffe och vinerbröd mumms.

Vill ha !


sitter och kollar skor och klänningar är sugen på att beställa lite när man fick lönen idag.
Dessa snygga skor kommer från asos 



Så söt klänning även den från Asos 
Tänk om man ändå hade en stor garderob där men fick plats med precis allt man vill ha.



Funderar även på den här klänningen å så svårt att bestämma sig jag får nog sova på saken.

Rabarberpaj



Idag sluta skolan tidigt så när jag kom hem hade mamma gjort rebarberpaj till min å hon är så snäll. den var så mumsig så med vaniljsås till :)



Studentklänning



För er som ännu inte har hittat någon stundetklänning denna supersöta från nelly kostar endast 499:- jag hade köpt den om det inte var så att jag redan hadde två :)

Kämpigt




Just nu känns allt väldigt jobbigt. Det är bara ca 15 dagar kvar i skolan och på den tiden har vi
4 Prov, 3 redovisningar och 3 stora inlämningar + att man ska hinna med jobbet med.
Men får hoppas allt ordnar sig till slut kommer vara en otrolig lättnad när jag står där i min vita mössa och går ut ur skolan för sista gången. Inte alls långt kvar nu det är bara och kämpa på så gått det går.

Dax att cykla till skolan

..

Melodifestivalen

Kollade klart på hea melodifestiveln igår men sen somnade jag så trött var jag.
Dom jag tyckte var någorlunda bra andorra och island tror jag det var kom inte med alls det är ju konstigt de där med melodifestivalen dom väljer ut dom sämsta tycker jag men Sverige om ju med det var ju jätte roligt :)

God natt





nu ska jag lägga mig och titta på melodifestivalen och bara ta det lungt det har varit en lång dag ida och imorgon kommer en ny.
godnatt!


Vårjoggen

Som vanligt tog jag inte med mobilen när jag väl skulle ta bilder så har sitter ju nu utan nån bild från joggingen idag.
Jag och erika bestämde oss för att gå runt rundan var 6,5 km och vi var riktigt nöjda med att vi kom i mål på en timme. De var riktig power walk runt riktigt skönt nu efteråt men snart är det jobb som väntar och jag måste ta mig nått att käka innan.

Sola lungt :)

Nelly



Klänning 1199:-                                       Skor 999:-

Nelly är värkligen min favo klädsida dels för att dom har bra leverans, många betalmöjligheter och självklart för deras supersnygga produkter.
Denna klänning och dessa skor är de snyggaste från sidan just nu enligt mig älskar värkligen den här annorlunda klänning. Detta skulle passa perfekt till en ute kväll i helgen.

Mörk choklad




Älskar den här chokladen 70% med hallon mums och det känns inte lika onyttigt med mörk choklad så det är nog rätt okej att ta en om dagen :). Även den med mint är väldigt väldigt god.
Det känns som man behöver nått att mumsa på när man pluggar annars blir de så trist så idag blir de den här och troligen lite natur arbete.

Solen tittar fram



Gårdagen spenderader hela dagen i göteborg föst med lite shopping självklart och sen till Mölnlycke till min kusin som flyde 5 år. Jätte mysigt kalas med massa onyttigt.
Idag har jag jobbat sen vart nere i hamnen en sväng och käkat glas mysigt väder men något kallt.
Nu måste jag sätta mig enstund och börja med naturen som har med miljö i hemmet att göra för imorgon ska det diskuteras lite.

Ha en fortsatt mysig dag.

Spindel




Nu är snart alla nationella prov i engelska klara bara speaking kvar.
imorse när jag vaknade och skulle gå in i badrumet kommer en stor spindel där inne fan va jag hatar spindlar även om dom är så mycket mindre än oss människor är dom så jävla läskiga när dom kryper. Det är så typiskt med vår/sommaren att alla småkryp, spindlar,myggor och flugor kommer fram usch.
Var tvungen att vänta till mamma kom upp innan jag kunde gå in där igen.
nu är han förhoppningsvis borta helt.

jordgubbar





mums jordgubbar med mjölk som kvällsfika.

Vår markand!





Idag var det marknad här i stan gick dit en sväng och träffade syrran, barnen, kusin och marika gick en sväng med dom och köpte nougat mm mums. Efter de gick jag in till stan och tog en lunch på stan med Sandra och Julia.
Nu är jag barnvackt hos syrran men snart kommer dom hem och då ska ja städa om jag orkar är tanken:) . 


..




Tonfisksallad

Då var man hemma från jobbet den här dagen har känns rätt lång nu ska ja sätta mig och käka denna goda tonfisksallad mums.
Nyttiga veckan va de ju :)

Dagens





Dagens utfit :lång t-hirt veror moda, tights gina tricot och skor från marstand. Enkelt men skönt till en sån här dag med bara en lektion.


Lång sovmorgon idag de känns skönt men nu börjar de bli dax att åka till skolan.

Tisdag.





Dagaen har spenderats stor del hos syrran först för att umgås med dom lite på mitt långa hål så jag slapp sitta i skolan + att man fick god mat de säger man ju inte nej till senare på dan var mamma barnvackt så jag övningskörde dit och gjorde mamma sälskap lite. När jag väl kom hem va ja tvungen att sätta mig och läsa i den här boken med grodan tråkigare kan de inte bli. Gjorde även lite fika till mig och pappa men vi hade ingen cocos så de fick bli utan därför ser dom ut som dom gör (inte många kvar på fatet efter att vi har käkat och jag som hade nyttigvecka där ser man hur de blev med den saken). Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla One tree hill. Älskar serien.

Godkväll

Studenten!






Är de inte underbart, 38 dagar och ca 22 skoldagar kvar studenten börjar närma sig med stormsteg.

Mysig dag!



Dagen började med en snabb frukost sen vidare till skolan. På eftermiddangen åkte jag och B till stan för att fika på ströget så underbart att bara sitta där i solen och glassa efter fikat blev de en liten sväng och kolla på skor och lite klänningar :) men efter de bar de av hem för att jag skulle läsa lite till mitt prov. Nu har jag, mamma och pappa varit på en lång och snbb promenad så skönt nu efteråt när man känner sig trött i bena. så nu ska jag bara gå och lägga mig framför tv:en med en milk shake mums.

1 Maj

Det blir inte mycket bloggande men men. Idag har jag jobbat hela dagen och nu tänkte jag ta mig en rask promenad medans det fortfarande är lite ljust ute. 

Ha en bra första maj. 
 


RSS 2.0