Nu bär det iväg!!

Väskan är fördigpackad och väger förhoppningsvis inte för mycket med alla saker man vill ha med sig. Nu är det snart dax Amandas mamma kommer och hämtar mig, sen bär det iväg till Mickan där hennes mamma väntar därefter vidare till Skavsta flygplats. Vinka till mig i lufften om ni råkar få syn på ett flygplan. Flyget går från skavsta 06,30 så antar väl att alla sover då. Men när vi kommer fram 09,40 till Spanien, är det dax för alla trötta skolungdomar att ta sig iväg till skolan om dom inte redan är där hihi.
Ha det så trevlig här hemma i kalla Sverige.
P.S Kommer inte kunna bli så mycket bloggande där borta eftersom jag inte har med mig någon datorn, men lovar att ta igen det när jag kommer hem och skriva om allt roligt/(tråkigt) som har hänt där nere. Men om jag hittar någon dator lovar jag att skriva en rad.

Kanotfärd

Kom precis hem från våran kanotfärd med skolan. Suck ja som igentligen bara har en lektion ida, och så var man tvungen att paddla kanot med läraren de va tråkit. Det var vi som har idrott B som va tvugna å göra detta men som tur är frå vi ju en idrotts lektion ledigt för det . '
Men men ska inte klaga vi hade iallfall tur med vädret.

God natt

Stressigt stressigt har vart med tjejerna ida för att säga hej då eftersom jag åker iväg imorgon så kommer jag inte hinna träffa dom då. Vi tittade på en skräck film som va rätt kass handlade om nån konstig sjukdom som man fick genom saliv. Men det var iallfall trevligt å va med er mina tjejor <3. Kom hem ca 7 så tills nu har ja hållt på å försökt packa färdigt min väska men har lite kvar de får bli att göra klart resten imorgon för nu orkar jag inte mer. Har dessuton läxa jag skulle göra i idrotten om Varm, Torr, Mätt men orkar värkligen inte sätta mig och läsa allt det så får gå upptidigt imorgon istället och sätta mig med det.
Nu måste jag sova God natt

Ett litet tipps

Bli medlem på Gratiskläder och få presentkort från H&M, Gina tricot och JC

....



Imorgon natt bär det av till Barcelona hade vart super bra med denna bärbara datorn så ja hade nått å pyssla med på flyget hur ska ja klara mig utan min datorn!

Programhantering

Hej alla bloggläsare.
Sitter och har programhantering efter ca 2 timmars hål inte så jätte roligt men blev att ta de lungt å spela kort med tjejerna bara. Det är kul att man sitter och skriver en hel uppgift å sen va de fel man skulle inte göra den, blir så trött på mig själv som inte har någon koll. Men bara blita ihop och göra nästa (som jag ingentligen skulle gjort) suck.

Söndag

Har börjat packa lite idag inför resan skulle vilja ta med hela garderoben men det går ju inte. Det man tar med får ju inte väga mer än 15 kg det är lite jobbigt. Snart ska ja iväg å prova min tärnklänning til bröllopet igen å se hur måtten är om den behöver sys in mer eller hur det blir med de. Kanska skriver mer ikväll det blir en senare fråga eftersom jag har mycke jag behöver göra idag.
Trevlig eftermiddag!!

Gårdagen

Gårdagen var rätt lugn var på stan en sväng med mamma och köpte mig ett par nya rosa pums :P skor det kan man värkligen aldrig ha för många av på kvällen tog vi det bara lungt var hemma rätt tidigt denna lördags kväll.

Fortsättning på dagens flopp

Som tur är läste jag precis på http://www.tv.nu/ att andra avennyn även sänds i repris senare samma dag i SVT24 , 22/09 i SVT1, 22/09 i SVT24 och 27/09 i SVT1. det var väl allt för väl det men tråkigt ändå att dom lägger det på samma tid och dag.
Det är min åsikt säg gärna din.


Dagens flopp



Så tråkigt att tv sätter två av dom bästa programen på samma tid och samma dag när det nästan är dom ända programen jag värkligen följer och jag tror att många följer dom båda för det är superbra program båda två vad tycker ni?


Äntligen fredag.



Veckan har gått otroligt fort och nu är det äntligen fredag igen inte så mycket planerat idag blir nog att ta det rätt lugnt i helgen och spara pengar inför resan. Men måste nog ta och åka och hälsa på morfar en sväng i Skövde (KSS) för han är sjuk :(


Ursäkta röran

Ursäktar röran på min blogg än en gång men håller på och fixar till lite nya styling och hoppas jag ska få lite hjälp av Angelique idag:)

Uggs



Nya uggs beställda :) (eftersom en viss person trampa sönder sula på mina gamla)
Det underbaraste som går att gå i på vinterna! Får väl börja använda dom när jag kommer hem från solen i Barcelona.

Klänning



Tycker att den här klänningen är så otroligt snygg och söt med dom rosa rosetterna, skulle verkligen passa in i min garderob i nuläget. Kommer från www.stylebystars.com pris 399 kr + frakt (inte alls farligt dyrt för en klänning)


Städning!

Torsdag, torsdag och i min vardag betyder torsdag städa så det är väl dags för mig att börja med det nu. Kom hem från skolan för en liten stund sen och satt framför tv:en en liten stund men nu måste jag börja städa skriver mer senare.

Ha det bra.


Spanien är ett land där man dansar tango!!

Äntligen är Resan bokad och den 24 blir det att bege sig iväg och göra projektarbete (resehandbok). Just nu sitter vi i skolan och letar nöjen och sevärdigheter i Barcelona och skriver ner allt roligt vi ska se och göra.
Ha det gött nu måste ja fortsätta letandet !!

Onsdag

Dagen har varit mycket stressig först började skolan klockan 8 på morgonen med prov som jag knappt hade läst nått på men fick g iallafall. Efter skolan cyklade jag snabbt upp till bror för att beställa ett par skor men det misslyckades så får göra det imorgon istället. Cyklade fort hemåt igen för att duscha och sen åka till skövde för att titta på barnvagn och bh med gnälliga barn så de tog sin tid. Åter hemma och min blogg är lite stylad säg gärna vad ni tycker :)? Nu ska man göra klart läxan och sedan boka flyg. Ska bli så rolig resa får vi hoppas brudar.
Ha det bra!!


Ursäkta röran

Ursökta röran håller på och designar om min blogg kan ta lite tid men hoppas snart att allt ska bli klart och snyggt

Prov

Nu börjar man verkligen känna att skolan har kommit igång igen, nu måste man läsa på prov och det är de tråkigaste som finns visst det är okej att få en läxa man ska göra och sen är det klart men sen när det gäller prov då måste man läsa på och det tills man kan och det är verkligen inte min grej. Imorgon är det svenska prov så det är bara och bita ihop och läsa finns ingen annan utväg var nyss hos amanda och gjorde klart alla frågor så nu är det bara och läsa. Idag var min enda lektion inställd så hade ingen skola man visste inte de så cykla dit i onödan. Kvällen bjuder förhoppningsvis bara påmys framför tv:en eller liknande de gillar ja :)

Ha en bra kväll  


Måndag

Nu är det måndag igen och en hel skolvecka väntar framför mig, men ska inte klaga denna dagen i skolan var iget jobbig alls bara en lektion och fottotagning. Tog enskilt kort och gruppkort med tjejerna kan vara roligt att ha :) Men nu måste jag lägga mig till sängs och tänka över Barcelona måste ju bestämma mig imorgon för om jag ska åka måste jag boka biljett så fort som möjligt innan dom tar slut men det lutar iallafall åt att åka bara penngarna räcker till kommer det bli super skoj.

God natt


Fredag vs Lördag


Två bilder från gårdagens fest,  tyvärr blev det inga fler eftersom jag inte orkade gå runt med min kamera hela tiden på festen och det går ju inte att lägga ifrån sig den var som helst då vet man aldrig om man hittar den igen.

Dagen blev lyckad delvis lite bråk och spyor men det är sådant man får räkna med.

Men över till lördag och idag fick man sova ut ingen skola och tänka på eller nått skönt.

Gick upp tog en dusch och sedan bakade jag en plommonkaka blev inte så jätte lyckad  men gick och äta ändå.

Mycket enkel är den i alla fall här är receptet om någon är intresserad:

4 ägg

4 dl socker

4 dl vetemjöl

6-8 dl bär

och sedan in i ugnen på 200 g

Efter baket var jag och handlade med syrran köpte hårfärg som jag sedan färgade hennes hår med.

Nu ska jag gå å titta på lite tv är rätt trött även fast jag har sovit länge.

Ha det bra trallalla !!!   


Va vore livet utan vänner <3<3


Tyck till

Tyck till om Glamor och få gratis volymmascara från ACO http://www.glamour.se/tycktill/index.xml
Gratis är aldrig fel varför inte svara på lite frågor.

Äntligen Helg!!

Äntligen Fredag coh med det menas helg!!
Idag tog vi skolkort och temat var Larsa är farsa typ alla var gravida och jag hade med mig syrrans son William på 3 månader bara hoppas på att kortet blev någorlunda bra.

Ikväll blir det fest först börja göra ordning sig hemma sen kommer Julia och då blir det vidare till Martinas lägenhet för förfest, efter vi har för festat en stund ska vi ner till gårdshuset där själva festen äger rum för kvällen hoppas kvällen bjuder på något skoj.


Dagens inköp



Dagens inköp en kappa från Wivika Oest Stockholm Pris: 3395:- kanske inte bästa bilden men jag gillar den enormt mycket. Det var bara ett måste när jag såg den.  


Hare Krishna



Vi håller på och skriver en uppsats om Hare Krishna och man kan inte fatta en del korkade saker dom snackar om och en del saker dom tror på här finns lite och läsa om någon är intresserad:


På näsan har Hare Krishna medlemmarna en talaki det finna många olika typer av tilaka-tecken  med (V) betyder att man är efterföljare till Vishnu eller Krishna. Tecknet består av lera från en av de heligaste floderna i Indien som ex Ganges eller Yamuna.


Männen är rakade på huvudet av två skäl det ena är att det är ett tecken på avsaghet från denna temporära kroppsliga så kallade skönhet och det andra är att det är renligt. Detta är hur det är arrangerat i den vediska kulturen.


Som klädsen bär dom som skynken och de har dom som en uniform likadant som alla känner igen en polis i deras uniformer på samma sätt känner man igen en hängiven Krishna på grund av hanns kläder. Men vem som hels får byta kläder om den vill men dessa kläder hjälper att komma ihåg att man är en efterföljare till Krishna.


Dom säger att man inte dör utan att det är kroppen som dör. Så vi kommer att se kroppen dö och i enighet med vårt medvetande bli förflyttade till en plats där vi önskar vara. Om vi önskar sova mycket kan vi bli en björn, om vi önskar äta mycket kan vi bli en gris och om vi önskar ha mycket sex kan vi bli en apa mm. När vi väl är i den nya kroppen kommer vi glömma vår förra kropp och tro att vi är det vi var anda tills vi tvingas att ta en ny kropp.


Id puder

Eftersom jag fått frågor om vart man köper id pudret och vad det kostar tänkte jag att det var lika bra och skriva om det här. Hudsalonger och även endel kiks butiker tror jag brukar ha produkten en burk kostar mellan 200 och 400 men jag köpte mitt i ett helt paket med 3 burkar och 3 borstar.
Jag rekomenderar det värkligen!

ID puder

Nu har jag äntligen köppt mitt efterlänktade id puder dyrt som fan man hoppas på att det är värt de köpte det igentligen i fredags men skriver om det nu istället än så länge har jag tyckt att det är super ser mer naturligt ut än vanligt smink och är dessutom mycket naturligare eftersom det är mineral smink. för folk som vill ha naturligt smik och inte en ful rand som dom flesta har. Nån mer som har id puder? skriv isåfall om vad ni tycker om det!
Tack och hej

Tisdag

Tisdag och bara en lektion har man det är skönt men svårt å veta vad man ska hitta på resten av dan måste åka till posten å skicka iväg ett par blev när jag har ork till det behöver även gå till frisörenå för att få lite råd mörkare eller ljusar är frågan? kommentera gärna vad ni tycker .

Naveln

Idag har jag vart och pericat naveln tyckete inte de gjorde så värst ont men nu efter känns det allt lite. Dagen har vart gansk seg känner med lite hengig å trött efter en lång dag.


Frågestund

Inte hafft min blogg alls länge men tänkte ha en frågestund ställ vilken fråga ni vill!!
Ha det bra

...


som lovar sa jag ju att jag skulle lägga upp en bild från fredagskvällens klanteri :P

Gårdagskvällen

Gårdagskvällen var väl inte så värst lyckad började med att ja gjorde mig iorning och ungeför klockan halv 11 åkte jag och min kusin ner till buffalo för å ta ett par drinkar det var väll trevligt ett tag till vi försavann från varandra och ja var med godingen och hanns vännen en stund istället som gick ner mot stan där jag mötte mari trevigt men kvällen var ändå inget att hurra för kunde lite gärna vart hemma och kollat på film eller liknande med "dig" ♥

Nytt

Nu är det nya att ha unbra bh när man har tunna toppar och klänningar verka vara skit sköna så varför inte prova

Lördag

Gårdagen blev inte riktigt som planerad vi skulle ha överasningsfest för anja och sandra men dom kom inte samtidigt så vi fick fira en i taget det gick ju bra de med, vi sjöng även singstar spela sanning och konsikvens mm efter det drog vi ner mot stan där alla delade på dig. ( Kommer kanke en bild från när bea sätter sig på bordet och allt åker ut över golvet lyckat :P )
Idag är det lördag och vem vet vad som händer inte så mycket som är planerat än skönare och t dagen som den kommer.
Men nu måste jag gå och göra mig iordning för om en timme ska ja åka ner till stan å fika med lite folk och planera en viss sak som jag inte kan berätta om eftersom vissa inte får veta :P

Fredag

Nu var det äntligen fredag igen sitter i datasalen och skriver ut bilder som är typiskt mig som jag ska ha till min mapp i bilden har bara den här lektionen ida börja 12 och slutar 10 i 2 efter lektionen skall jag gå och simma efter de blir det att åka in till stan en snabbis och lämmna tillbaka min cantell bh som inte passa och köpa id puder :) efter de måste jag hem fort för att göra mig iordning inför kvällen vad kvällen kommer bjuda på skriver jag senare :P

Torsdag

Kom hem från skolan ganska sent idag eftersom vi hade projektarbete sista lektionen så sluta vi inte så värst tidigt och ämnet på vårt projektarbeta är ännu inte bestämt det är rätt jobbigt men kommer nog att ordna sig tillslut. När jag kom hem ifrån skolan har jag nästan städat hela tiden tills nu suck jobbigt kommer nog inte orka med någon solning idag istället kanske jag tar mig en liten promenad för å tänka på annat en stund. ♣

4 September

Sitter just nu och skriver cv och meritförteckning inför praktiken som jag inte har någon aning om vart jag vill vara än i hela 5-7 veckor har lite funderingar på jul på lisseberg men vet inte riktigt om det kommer gå vore mycket skoj annars:) Senare idag blir de forhoppningsvis att åka och sola känner mig rätt blek och det är ju inge vidare kul men får se om jag orkar ta mig till solariet efter båda dans och idrott. Helgen är fortfarande ett stort frågetecken ?

...


Onsdag

Nu ska äntligen jag börja skriva blogg eftersom många skriver blogg nuförtiden varför inte prova på å så hur länge man står ut bara att hoppas på det bästa. Nu ska jag åka till Kss och efter det kanske det blir en tripp in i skövde med, jag är riktigt sugen på att köpa nått fint som vanligt:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0