Student 2009


Dagens Diss


För ett tag sen köpte jag en sån här mini plattång. Rycktet gick ju att dom va bra och väldigt smidiga att ha med sig, jo visst är det smidigt att ha med sig den men den fungerar ju inte alls man måste dra hur många gånger som helst för att håret ska bli platt plus att det känns som det sliter extra mycket varje gång man drar den i håret om man ska jämföra med den andra "normal stora" plattången.
Denna uppfinning vill jag dissa idag.

Gårdagen!



Grillning igår kväll hemma hos mig med mina tjejer. super kul jätte längesen vi va alla sammlade.

Gårdagen!



Var i göteborg med mammsen igår jätte mysigt. Blev en hel del innhandlat 2 kjolar, 3 linnen, väska, plånbok, studentklänning mm och självklart dessa söta studentskor vad tycks?

Promenad



Kom precis hem efter en långpromenad i eljusspåret med mamma och syrran.

Fika



Nu ska jag och mamma gå ut och sätta oss i solen med lite fika och kaffe mums. Var nyss hos M och barna, blev  lite fika där med, kaffe och glass men de blir aldrig för mycket fika det får man aldrig nog utav hihi. Hade tänkt gå ner till körskolan och läsa lite teori idag men de hinns tuvärr inte med eftetrsom jag ska gå till frisören och provgöra min balfrisyr efter 5.

Ha det underbart i detta fina väder

Godmorgon Soliga dag!

Ser ut att bli en underbar da idag.
Har så svårt att hinna med bloggskrivandet med skolan, alla skolarbeten och prov + jobbet såklart men försöker så gott jag kan och jag måst verkligen skärpa mig nu om jag ska kunna ha en blogg.
Men nu är det dax för mig att ta cyckeln till skolan.

Kram/K

Ändrade planer!

Det blev varken plåtning eller grillning istället blev det en myskväll med mina underbara.
Nu är det dax för mig tt gå till sängs för imorgon börjar jag tidigt igen.
Godnatt

Blogg paus i två dagar

Nu har jag hafft en liten bloggpaus vart så hemskt mycket att göra och man vill ju inte sitta inne när man kan vara ute i de fina vädret. Idag gick jag upp klockan 6 för att va på jobbet klockan 7 men nu är jag hemma väldigt trött men de får man tåla. Ikväll kanske de blir fotto ute på piren men tveksamt eftersom det är väldigt kallt. Jag hoppas även på grillning med R ikväll annras blir det hemma kväll och bara ta det lungt.

/Kram K

Arbete!

Nu är det dax för mig att gå ut i detta fina vädret och cyckla till jobbet.

Vår,vår och vår!

Det är ett väldigt tjat på mig om våren men när de börjar bli varmare , solen börjar komma fram mer även längre och när det börjar bli grönt ute är inte det underbart? Ibland känns det som våren är den bästa årstiden men sen när sommaren kommer trivs man allt rätt bra då med för nu väntar jag på varmare väder så man kan ha sandeler på sig till skolan och kunna använda mina nya bikinisar.
Här kommer en vårbild från trädgården:


Äntligen är redovisningen avklarad!



Äntligen var redovisningen klar och orsaken till att jag inte skrev något igår var att hela min dag till klockan 23,00 bestod av att hålla på och förbereda inför redovisningen. Vi hann även med att käka i stan och utföra lite ärenden men inte så mycket mer.
Men detta är resultatet av hur vårt Barcelona häfte blev är någon intresserad av ett exemplar så är det bara att säga till.
Värkligen glad att detta hårda arbete är över nu förutom att vi måste fixa till rapporten en aning till.

Godmorgon!

Sitter nu i datasalen i skolan efter en timme dans på morgonen. Idag blir det att hålla på med projekt rapporten nästan hela dagen kan jag tänka mig.

Godnatt

Lång dag och jag är riktigt trött nu ska jag lägga mig framför tv:en och se på en film jag blir inte ett dugg förvånad om jag somnar ganska snabbt.
Godnatt kram K

Måndag !

Då var det skola imorgon igen då för nu är påsklovet slut. Känns ju inte jätte kul att börja plugga igen och redovisa projektet och allt men nu är det inte långt kvar i skolan. Ikäll plir det pizza ute på altanen efter en lång dag med jobb mumms mumms. Men först nu tänkte jag ta mig en skogspromenad. 

Grattis till Mig och tack till Erika


Jag är den superlyckliga vinnaren till denna supersnygga klockan ett stort tack till Erika .


Påskdagen!



Idag blir det påskmiddag med familj och syskon med familjer.
Jag har percis varit ute och gjort en skattjackt till barnen med ledtrådar runt huset skatten är var sitt påskägg det är väl självklart att barnen ska ha påskägg på påsk med massa godis leksaker och pengar.


Glad Påsk!!



Några bilder från utflyckten idag på självaste påskafton. Först blev det skövde en stund med mamma sen vidare till Honborgrsjön där resten var och efter blev det Falköping och äntligen är jag hemma.

volum master


Äntligen har jäg köpt mig en sån här volummaster jag är nästan helt säker på att jag kommer bli förälskad i den och använda den jämt.
Perfekt till lite extra volym

Påskris, påskpynt och påskgodis





Idag är det skärtorsdagen och dagen då påskakärringarna kommer och knackar på än så länge har det inte kommit hit nån men vi får väl se vad som händer fram mot dagen, en mycket fin skärtorsdag har vi fått iallafall.

Grattis



Ett stort Grattis till ´Färjestad som blev svenska mästare 2009. Ni är bäst. 

Äntligen

Äntligen kom mina två bikinisar som jag väntat på ett tag och dom var väll rätt bra tyckte jag man kan ju altig förvänta sig för mycket när man betäller nått från nätet. Men nån gång i sommar skall dom väl komma till användning.

Färjestads BK



Grattis färjestad till vinsten igår kväll nu hoppas vi på ännu en vinst ikväll.

Dagens komentar

Dagens komentar av Kevin 5 år
Hur man gör ett eget tjuvlarm.
Jo man ta en pistol (leksaktpistol med lufftskott) och sedan binder mat ett snöre ett starkt snöre som man binder fast i avtryckaren på pistolen och i andra änden av snöret sätter man ett bananskal. Då när tjuven snubblar på bananskalet skjuter pistolen och då vaknar jag och blir arg på han.
Hahah riktigt smart tycker jag han komemr ju med sina roliga idéer den killen.

God natt



Mysig dag med sol och glass bättre kan det inte bli. Även lite jobb på kvällen 5-9 pengar går åt som smör nu när det är varmt och men inte vill vara inne ute bara vara ute och köpa glass och ute käk mm. Nu ska jag gå och lägga mig framför tv:en och läsa sofis mode.

god natt

Godmorgon

Blir man inte glas när man vaknar och tittar ut genom fönstret jo för solen skiner och det är varmt. Underbart . Yill frukosrt gjorde jag våfflor mums. nu ska jag ut och sätta mig i solen med en kopp te och en tidning.

Slingor!

Sitter just nu och har slingat håret klart nu är det bara att vänta på att dom ska ljusna. Har bara gjort några för att slippa den värsta utväxten resten göra jag hos frisören är tanken.


Söndag!

Har inte hunnit skriva nått idag än efter som jag jobbat mellan 8-5. Efter det åkte jag och mamma direkt till affären för att köpa present till kusinen T som fyllde år idag grattis grattis till henne.

...

Hemma från jobbet igen. Det var plågsamt att se alla komma och köpa glass och engångsgrillar mm. Man blev riktigt avundsjuk på dom alla att man inte själv fick köpa sig en glass och gå ut i solen och glassa.
Men nu är det snart dax för mig att tänka på refrengen för imorgon börjar jag 8 igen.

God kväll

Promenad till jobbet



Nu ska jag ta mig en promenad till jobbet. Känns lite segt att gå och jobba när det är sånt underbart väder men det ska nog gå bra.

Hejsvejs!

Fika



Fika med nybakta blåbär och hallon muffins ute i vårvärmen mumms.

Vårväder!



Underbart väder och K hittar självklart på att bygga en egen skohylla eller va de va han sa.
Men nu ska ja inte sitta här inne länge ut igen och se vad han nu har hittat på för skoj.

Bv



Just nu håller jag på och städar medans godningen ligger ute och sover i kärran.

Godmorgon

Lördagsmorgon och jag är riktigt seg. Hann inte skriva mycke igår för hela dagen var fullspeckad med jobb och lite fest tack underbara tjejer.

Fredag:)

Äntligen fredag och morgonen börjar med programhantering. Efter skolan är tanken att gå hem och göra något med håret har ännu inte bestämt mig om jag ska göra några ljusa slingor eller bli mörk brunett igen va tycks? 

Kram K 

Go kväll



Underbar dag som jag hadde hoppats på.
Har varit och provat min balklänning så att hon kunde sy in den och göra den klar efter det gick jag en sväng till syrran och snacka en stund sedan vidare med M till såkallade hasle tappen.
Men det jag ville säga med bilden ovan var hur skönt det ska bli att gå och lägga sig i sängen framför ett nytt avsnitt av One tree hill och bara njuta av att inte behöva plugga till nått mer prov på ett tag!
 hej svens och ha en trevlig kväll:)

Helgens önske outfit!


Så söt klänning från Asos den skulle jag vilja ha i helgen till ett par snygga skor.

Godmorgon

Det värsta med morgonen den här årstiden måste vara att veta vad man ska klä på sig på morgon antingen har man för lite kläder så man fryser när man kommer utanför dörren eller så har man tagit på sig för mycket så man får svettas hela vägen til skolan.
Men jag hoppas på en varm och solig dag som igår för det var underbart man ville inte vara innomhus.

Snart är det dax att ta sig till skolan igen för ännu ett prov (religion) hoppas det går bra.
Nu är det värkligen dax för mig att förska hitta nått att ha på mig.

Hejsvejs!!

Aprill aprill

1 aprill idag men än så länge har ingen lyckats lura mig. Lycka till med första aprill alla dumma sillar!

Vårkännslor

Slutade skolan 10,30 direkt efter nationella. Då åkte jag in till stan med Elin underbart å träffa min lilla solstråle en stund det var värkligen längesen vi gjorde något ihop.
dessa skor införskaffades eftersom man bara längtar till sommaren denna våriga dag.
Älska sol!!!


Godmorgon


Då var det dax att ta sig till skolan för att skriva svenska nationella. Mellan  8-13 kommer kännas som en lång dag men nu måste jag kila iväg så jag inte kommer försent . 

RSS 2.0