Lång dag!

Idag har det varit en lång, stressig, något deppig men även rolig dag. Men nu ska ja laga mig något att äta eftersom jag inte hunnit det än idag och resten av dagen får väl spenderas framför religionsboken för att träna på islam provet suck. 

Ny Krona

Sveriges nya en Krona. Jag har hört att det är för att hedra finland för att dom har så på sin krona men kan inte svära på att det är sant. Jag blev i alla fall väldigt förvånad när jag fick en sån här krona trode den va falsk eller något. Men det är så den ser ut och ska tydligen bara tillverkas år 2009.


Godmorgon alla sjusovare!!

Själv har man varit uppe sen halv 7. Fy va trått jag var men sånt är livet bara åka till skolan och dansen (som dock med inställd eftersom vi inte hade någon musik och Eva inte var där). Men för min del var det bara bra efter som jag inte hade gjort klart mitt tal och mitt Pm, men nu är det klart och inlämnat dug så skönt.
Senare idag ska vi ner till stadshuset och hämta vårat barcelona häfte som nu är färdigtryckt. Hoppas hoppas det blir riktigt bra.

//K


För alla glassälskare!

Jag vill tippsa alla glassälskare om GB:s glasstävling var med och tävla och vinn en hel glassbox med nyheterna från gb. tävla gör du på GB

Lycka till !!

Studentsko?

Denna snygga sko beställdes från Nelly i onsdags som var tänkt att ha till studenten men har inte bestämt än om jag ska ha dom då eller ej eftersom klacken är 13 cm och blir rätt jobbigt att gå i en hel dag. Men jag blev nöjd när dom kom på posten för dom passa bra (något stora men bättre de än för små) och såg ut som förväntat. Vi får väl se om dom blir använda eller inte.    


Slut på bloggpaus!!

Nu är det slut på min blogg paus. Har haft ett långt öppethåll men nu ska ja börja skriva igen, hoppas jag har tid att skiva lite varje dag i alla fall.  
//Kram K


RSS 2.0