Tv Reklam

Tv reklam är bland de västa som finns och jag tror många håller med mig om att sitter man och tittar på en bra film/serie och det blir reklam mitt i blir man bara iriterad. Min datorlärare sa till oss en dag att för att få bort reklamen måste alla sluta titta på den för dom som gör reklamen ser hela tiden vilka som fortsätter titta på reklamen eller byter kanal. Så var smarta ni om inte tycker om reklam byt kanal även om ni tänker gå därifrån!

Varning!

Om det ringer nått nummer med +25 , +29 eller liknande svara INTE nån knepig typ har kommit på att man kan tjäna pengar på det. Om man svarar eller ringer upp nummret så kostar de ca 169 kr minuten.

Klänning



Idag var min klänningen klar till syrrans bröllop här är en liten bild på hur den ser ut.

Uggs



Underbaraste skorna som finns och varför inte även till barn, så otroligt söta att man bara inte kan motstå och köpa dom vet inte riktigt va jag ska ha dom till men. Barn ska allt me få ha sköna skor så är det.

Frisören

Idag har jag varit hos frisören och fixat till utväxten var värkligen dax för de nu. Det tog 2,5 timmar rätt jobbigt men ska man vara fin så får man lida pin.
Här kommer en bild på resultatet ingen bra bild men ni ser förhoppningsvis hur det blev iallafall



Gratisgrodan

Bli medlem på Gratisgrodan och få roliga saker på ett enkelt sett. Mycket bra sida

Barcelona

Nu är jag  tillbaka från Barcelona (kom hem i osdags) har inte hunnit skriva något eller lägga upp några bilder men förhoppningsvis kommer de nog komma några bilder från resan.

RSS 2.0